Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само да вметна една идейка, дали не може това да е и от бензиновата помпа?

П.С. Просто предполагам и давам идеи.

Comment

• Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:24.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• а на газ това го няма даже ми се струва че е по пъргава
        Аз разбрах, че на газ не го прави, цитата горе е от единия пост на колегата. Заради това предположих бензиновата помпа. Ако и на газ го прави значи и аз съм с две ръце за тоците.

Comment

• Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
          Аз разбрах, че на газ не го прави, цитата горе е от единия пост на колегата. Заради това предположих бензиновата помпа. Ако и на газ го прави значи и аз съм с две ръце за тоците.
          Чакай малко!
          Прав си!За Стоян говориме.Или помпа е при него или дюзи или кофти бензин.Тука е някъде,защото явно не му стига гориво.Аз съм се заблудил,щото чета един куп неща и май в 145/6 раздела имаше описания от мене проблем ,когато и на бензин и на газ не работи добре.
          ПП.Филтъра и той е под съмнение!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• колеги може ли някой да ми каже как се сменят лагерите на макферсонитена 33-ка.лагера е долу под пружината.и на какви цени са ако ги има
            alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• Сваляш амортесьора с пружината както е(откачаш кормилния накрайник, после от главината 4-те болта които държат амортисьора към нея, после някой държи амортесьора и развиваш 3-те или 4-те болта от бомбето и си готов). После свиваш пружината със скоба или преса. Развиваш болта който държи горната чашка(то си е лагера това) на пружината и всичко се разпада на съставните си части. След това процедираш по обратния път със сглобяването. За цена обаче не знам.

П.С. Ако бъркам някъде, моля поправете ме.

Comment

• Първоначално публикувано от Stoian_wolf Покажи съобщение
                колеги може ли някой да ми каже как се сменят лагерите на макферсонитена 33-ка.лагера е долу под пружината.и на какви цени са ако ги има
                14-15лв е единия.За 33-та това си е почти консуматив.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

• И като гледам май се сменя почти толкова ако не и по-често от другите консумативи.

Comment

• Ако е от 11 до 15 лева е от една серия-мани мани!Държат точно по един месец.Хубавите са над 20 лева и те държат повече,но искат и при слагането,преди да сложиш пружината,да натъпчеш яко отгоре с грес.Иначе спасение няма.Като почнеш да сглобяваш ,ще разбереш как и защо.
                    Добре е,като разглобяваш макферсона,да имаш под ръка въздушен пистолет.По-лесно става отвиването и спестява много разправии.

Comment

• Освен въздушния пистолет и един чук не е ама никак излишен!

Comment

• Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                        14-15лв е единия.За 33-та това си е почти консуматив.
                        То самата 33-ка си е един голям консуматив
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Съкън бе, тихо, че ше разберат и тези които не трябва

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Ако е от 11 до 15 лева е от една серия-мани мани!Държат точно по един месец.Хубавите са над 20 лева и те държат повече,но искат и при слагането,преди да сложиш пружината,да натъпчеш яко отгоре с грес.Иначе спасение няма.Като почнеш да сглобяваш ,ще разбереш как и защо.
                            Добре е,като разглобяваш макферсона,да имаш под ръка въздушен пистолет.По-лесно става отвиването и спестява много разправии.
                            Еми в ТиН ми дават само един модел, който последно струваше 14лв бройката и вътре си имаше грес. Сподели каква марка лагери на макферсон взимаш?
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

• Аз си взех 26лв единия лагер. Беше някакъв френски, ама имена не помним
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                Аз си взех 26лв единия лагер. Беше някакъв френски, ама имена не помним
                                Те точно за тия говоря!А за греста,май Бобо ме открехна и откакто ги покрих яко с грес,не са мръднали.Иначе пролет-есен и хайде за нови лагери!

Comment

Working...
                                X